Skip to main content

Er toont een melding wanneer ik een campagne start. Wat betekent dit? - Kennisbank / Content / Campagnes - Deploy Support

Er toont een melding wanneer ik een campagne start. Wat betekent dit?

Authors list

Je hebt net een mooie campagne gemaakt, getest en bent zover dat je ook daadwerkelijk de campagne wilt starten.
Je klikt op 'Start campagne' rechts boven in de Designer balk en prompt verschijnt onderstaande melding:Wat betekent bovenstaande melding?  

Op het moment dat je een nieuwe campagne aanmaakt, wordt automatisch de startdatum gezet op het "moment van aanmaken" van de campagne (zie onderstaand screenshot):In bovenstaand geval is de startdatum van de campagne 20-03-2020 om 15:56u. Vervolgens ga je de campagne vullen met objecten.
Wanneer je de campagne vervolgens start, zullen alle Start objecten met een tijdstip, in werking treden. Deze melding toont als waarschuwing om je ervan bewust te maken dat een 'Start op Tijd', 'Start Periodiek' en/of 'Bucket' object, mogelijk gebruik maken van de campagne startdatum en als deze in het verleden ligt, dan zullen deze objecten direct worden uitgevoerd.

Wil je controleren op welke datum/tijd de campagne start staat ingesteld ? Klik dan op "Instellingen" binnen de taakbalk van de Campagne Designer (zie onderstaand screenshot):