Skip to main content

Ik probeer in te loggen maar krijg een 403 error melding - Kennisbank / Aan de slag - Deploy Support

Ik probeer in te loggen maar krijg een 403 error melding

Authors list

De 403 forbidden melding, is een melding die onze webserver af geeft aangezien deze voor het domein geen index.php of index.html kan vinden/bereiken. 


  • De overgrote meerderheid van de tijd, er is niet veel dat je kunt doen om het op te lossen. Ofwel je bent echt niet toegestaan om toegang te krijgen tot de bron,  Soms is het een tijdelijke fout.. Probeer hiervboor eens de pagina te vernieuwen door op je toetsenbord op F5 te drukken. 
  • De meest voorkomende reden voor een 403-error is een typefout gemaakt in de URL. Zorg ervoor dat het adres dat u probeert te openen is voor een web-pagina of bestand niet in een map. Een normale URL zou eindigen in .com, .php .org .html, of gewoon een extensie, terwijl een map URL zou eindigen meestal met een “/”.
  • Het is ook mogelijk de pagina met de fout in de cache is opgeslagen in uw browser, maar de werkelijke link werd gewijzigd op de website. Aan het testen van deze mogelijkheid, moet u duidelijk uw browser cache en cookies. Het wissen van de cache is niet van invloed op uw browse-ervaring te veel, maar sommige websites kunnen een een paar extra seconden om te laden als ze opnieuw downloaden van alle eerder opgeslagen gegevens. Het wissen van cookies betekent dat je opnieuw aan te melden op de meeste websites.

De 403 error is op meer plekken van toepassing dan inloggen. Bijvoorbeeld als je Clang onderdelen opent waarvan de toegang toe ontzegd is. Een voorbeeld daarvan is het openen van sms content terwijl de sms applicatie niet meer op het brand geinstalleerd is, of je een locked template danwel object probeert te openen.