Skip to main content

Melding van Google Search Console Team - Nieuws / Archived - Deploy Support

apr. 9 2020

Melding van Google Search Console Team

Authors list

Goedenmiddag, 


Mogelijk inmiddels ten overvloede, maar het kan zijn dat je  van Google een melding/ mail hebt ontvangen van het Google Search Console Team met de volgende inhoud: 


Message type: [WNC-636300]

Search Console

Gehackte inhoud gedetecteerd op https://www.domeinnaam.nl


Google heeft gedetecteerd dat je site is gehackt door een derde partij die schadelijke content heeft toegevoegd aan sommige van je pagina's. Dit kritieke probleem gebruikt de reputatie van je site om potentiële bezoekers om te leiden van je site naar onverwachte of schadelijke content. Dit verlaagt ook de kwaliteit van resultaten voor gebruikers van Google Zoeken. Gebruikers worden daarom gewaarschuwd voor gehackte content wanneer je site wordt weergegeven in zoekresultaten. Deze waarschuwing is toegepast op e.domeinnaam.nl/. Als je deze waarschuwing wilt laten verwijderen, schoon je de gehackte content op en dien je een verzoek tot heroverweging in. Nadat we hebben vastgesteld dat je site geen gehackte content meer bevat, verwijderen we deze waarschuwing.Heeft uw bovenstaande melding/ mail ontvangen? 

Maakt u zich dan vooral geen zorgen. Google heeft zeer recent zijn 'controle' verscherpt wat er voor zorgt dat doorverwijzingen op domeinen als gevaarlijk worden beschouwd. 


Het gaat hier echter om legitieme redirects van Clang. 


Moet je hiervoor actie ondernemen ? 

Ja,  het door Google genoemde subdomein e. domeinnaam.nl moet in de Google Search Console gemarkeerd worden als vertrouwd . Daarna kan er een verzoek tot heroverweging ingediend worden. Dit moet ingediend worden bij Google en kan alleen ingediend worden door de eigenaar van het hoofddomein. 


Mocht daarvoor informatie vanuit e-village benodigd zijn, Kan je contact opnemen met onze support afdeling.